Eesti E-Sigareti Foorum

Tee uus teema Vasta teemale  [ 7 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Aurab ja ei aura
PostitusPostitatud: 09 Apr 2009, 01:25 
Uus kasutaja
Kasutan JANTY CLASSIC KISSBOX'i.

Selline lugu siis, et kui panen uue padruni sisse tõmban 1-2mahvi auru tuleb siis vaikus.... tundub nagu oleks atomaiser läbi aga kui tilgutan vedelikku otse atomaiserisse siis tuleb auru nii mis kole... ja suhteliselt pikalt. Et sellest nagu järeldaks, et pole atomaiser läbi? Mingit kirbet maitset ka pole või ma lihtsalt ei tunne :D.

Korra saatsin suitsu pealinna grantiisse öeldi, et korras aga vahetati ikka atomaiser välja .... garantii on tõesti vinge JANTY'l... lubasin varu atomaiseri ka Tallinna saata aga teised tahavad äri teha mis ma ikka inimeste aega raiskan.

Kujuures uus atomaiser mis pealinnast tuli on nüüd ka sama moodi, et vahepeal kaob suits täitsa ära ... ja seda siis täitsa täis padrunitega (aitab ka see, kui padrun välja võtta ja paar mahvi ilma teha). Kui aga otse vedelikku atomaiserisse tilgutada siis üldse probleemi pole. Padruniga tõmmates ei taha õhk ka üldse läbi tulla.... ja kui kõvasti kakkuda siis saab selle mõrdu vedeliku omale suhu :P.

Äkki oskab keegi kommenteerida sellist nähtust?
Kas on võimalik padrunit valesti paigaldada? Või näiteks ära uputada atomaiserit?

NB! Kuna Tartusse esindust võib oodata?

Profiil E-post Eemal

Teema pealkiri: Re: Aurab ja ei aura
PostitusPostitatud: 09 Apr 2009, 06:15 
Uus kasutaja
Kasutaja avatar
:roll: Olukord üsna tüüpiline ja põhjusi mitu kui tossu ei tule piisavalt. Paistab et on tegemist Jantyle mittesobiva padruniga.Erinevate tootjate padrunite "tahihoidikute" pikkused ja läbimõõdud on erinevad,samuti "tahi" asetus hülsis ja vedeliku konsistents.Padrunite tahihoidikute pikkused kõiguvad kuni 4-5mm ja iga padrun ei taha jämeduse pärast atomaiserisse sugugi minna.Kui ilma padrunita tossab ägedamalt,siis kipub ikkagi padrun liiga pikk olevat,takistades atomaiseri normaalset märgumist ja õhu liikumist "katla" ümber.Harvem juhus on et atomaiser vajab hoolikat läbipesu ja kuivatamist.Ka aku võib nigela mahtuvusega olla et peale paari kõhvi langeb pinge sedavõrd et ei suuda seda sousti piisavalt kuumutada.Ise kasutan aku asemel püsitoidet ja loen Janty atomaiserit tossutootlikkuselt parimaks seni ette juhtunud x firmade omadest. :arrow:

Profiil E-post Eemal

PostitusPostitatud: 09 Apr 2009, 07:15 
Uus kasutaja
Vot sellise info peale pole ma küll varem sattunud. Võrdlesin siis JANTY originaal padrunit ja neid mida mina kasutan ja oh imet .... minu kasutatavad ongi ca 3mm pikemad. Tõstsin pooliku tahi pintsettidega JANTY originaal padrunisse ja asi läks ikka väga palju paremaks.... nüüd tossab nii mis kole :D. Õhk käib ka palju kergemini läbi. Kui see padrun tühjaks saab proovin kuidas täis padruni sisu ümberlaadmine välja kukub... kas mögistan terve elamise täis või saab ka täis tahti puhtalt vahetada.
Aga üldiselt on see suhteliselt oluline info .... Suur tänu abi eest. :idea:

Profiil E-post Eemal

PostitusPostitatud: 09 Apr 2009, 09:40 
E-SIGARET.ee
Kasutaja avatar
Mine apteegist läbi ja osta paar süstalt. Maksavad paar-kolm krooni.
Siis lükkad kasvõi hambaorgi sinna vati sisse ja kangutad vati välja. Edasi paned selle süstlasse ja läbi nõela täidad Janty originaal padruni ära ;)
Isegi käed ei saa vedelikuga kokku 8-)

Profiil E-post Eemal

PostitusPostitatud: 09 Apr 2009, 10:46 
Uus kasutaja
Njah moment olen süstlatrikki kasutanud tahist lõpliku mahla kätte saamiseks... aga seda kohe nii üks ühele ületõstmiseks kasutada on ka päris hea idee.
Mitu korda võib ühte tahti täita?? st kas peab jälgima et kui ta kuidagi muutuma hakkab siis järgmine võtta?

Profiil E-post Eemal

PostitusPostitatud: 09 Apr 2009, 16:20 
Kasutaja avatar
Tegelikult tehakse neid ise, sinna pidavat sobima tavaline vatiin. Siis saadakse eriti puhas maitse ;)

Profiil E-post Eemal

PostitusPostitatud: 09 Apr 2009, 16:31 
EEF Kasutaja
Mul oli ka padrunid ~2mm pikemad, ossis kohalikult diilerilt :D Vahetasin sisud ära ja tossab nagu elukas 8-)

Profiil E-post Eemal

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  

Tee uus teema Vasta teemale  [ 7 postitust ] 

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Panel

Üles Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid
Otsi...: